Sunday, December 6, 2009

Black and White theme









5 comments:

Comel said...

salam kak..sukenye kita dengan black n white kek akak ni..simple n elegant..

MCC said...

Salam perkenalan dari kak mis n terima kasih di atas kesudian comel menjengah blog akak ya. cake nie seboleh mungkin kak mis akan buat simple coz itu lagi nampak menarik dari bermacam-macam benda kita letak atas cake tu.

jehan said...

cantik la...berapa price untuk cake yang macam nie...boleh tak email kan price dia ..(jehan5776@gmail.com)

Anonymous said...

salam..
kak,saya berkenan yang kek macam black n white ni.. boleh tak akak emailkan price kalau sy nak mcm ni utk wedding sy nanti..thanx..
i_scorer@yahoo.com

Anonymous said...

salam...blh tak sy nk tau harga utk cake mcm nie?bape KG ye?email sy: siti.amin8885@yahoo.com

È