Monday, May 11, 2009

PENGUMUMAN

Salam kepada semua

Mis's Creative Cake memohon ribuan ampun dan maaf kerana tidak dapat mengadakan class-class untuk masa ini walaupun permintaan begitu menggalakkan namun saya terpaksa akur di mana buat masa ini saya terpaksa menangguhkan semua class-class sementara waktu memandangkan saya terlalu sibuk.

Harap anda semua dapat bersabar, menanti peluang itu, namun saya galakkan anda semua boleh pergi dahulu di mana-mana class-class yang di adakan oleh sebahagian rakan-rakan seperjuangan saya. Anda click di tepi sebelah kanan, ramai rakan-rakan saya yang mengadakan class, anda semua boleh mencuba.

Tidak menjadi rugi belajar dengan ramai cikgu, percaya lah untuk meniti kejayaan bukan mudah, saya sendiri sehingga sekarang masih belajar, semata-mata saya percaya lain cikgu berlainan skill dan tips yang akan di berikan juga saya nasihatkan jangan merasa segan belajar dengan orang yang lebih junior penglibatan beliau dalam bidang ini mungkin apa yang mereka ada kita tiada so itu yang perlu kita menuntut ilmu dengan beliau share the knowledge to each other. Saya doakan anda semua di luar jangan merasa rugi berbelanja untuk pembelajaran.

Tarikh ini merupakan class yang terakhir
6hb June 2009 - Class cupcake
7hb June 2009 - Miniture Cakes

Harap maklum.

2 comments:

Anonymous said...

Ala...hai melepas lagi...

boxhousestudio said...

baru nak tanya dah beri jawapan he he he

È