Tuesday, April 21, 2009

CUPCAKE STAND

Salam semua, dengan rasminya saya menutup iklan ini untuk sementara waktu, untuk menguruskan product yang akan sampai middle May ini. Kepada sesiapa yang masih berminat harap dapat bersabar sehingga saya akan buka kembali iklan ini. tungguuuuuuuuuuuuuuuu.........


Good news for all grab the chance dont wait...!!! to order our new products, the product will be arriving in Malaysia middle of May 2009 but for 7 Tier Heart Shaped and 7 Tier Square will be arive middle of June ya.

CHECK OUT OUR 3 MONTH PROMOTIONAL PRICES BELOW DONT LET IT GO - PROMO PRICES ENDS 31ST JULY '09 PLACE YOUR ORDERS NOW!

7 Tier Heart Shaped Cupcake Stand
Tier Sizes
5" 7" 9" 11" 13" 14" 16"
Code : SCS025
(MYR380.00)

7 Tier Square Cupcake Stand
Tier Sizes
5.5" 7.5" 9.5" 11.5" 13.5" 15.5" 17.5"
Code : SCS024
(MYR380.00)

7 Tier Cupcake Stand
Tier Sizes : 5.5" 7.5" 9.5" 11.5" 13.5" 15.5" 17.5" Code : SCS022
(MYR370.00)

5 Tier Cupcake Stand
Tier Sizes : 5.5" 7.5" 9.5" 11.5" 13.5"
Code : SCS021
(MYR300.00)
6 Tier Cupcake Stand
Tier Sizes : 5.5" 7.5" 9.5" 11.5" 13.5" 15.5"
Code : SCS023
(MYR310.00)

5 Tier Cupcake Stand
Assembled height : 425mm(16.7")
Base tier : 330mm(13")
Between tiers : 100mm (4")
Code : SCS020
(MYR280.00)

6 comments:

Anonymous said...

MIS kalau kak sab nak order yang ni camna ya...harga tu termasuk delivery ke?? dia seketul macam tu ke atau kena pasang? prefer yang boleh pasang so that jimat tempat menyimpan....space restriction.

Mis's Creative Cakes said...

kak, stand tu boleh di ubah-ubah jadi 2/3/4 tier, itu saya galakan ambik yang 7 tiear kita bole ubah tier tu kalau kita maukan 3 tier ke, 4 tier ke, 5, tier ke. cantik kan.

Harga tidak termasuk delivery ya, akak tinggal di mana.

boxhousestudio said...

wow wow wow...best gilos ...leh dapat hadiah macam kek anniversary dulu ke?...he he he..banyak cantek!!!...kah kah kah

kamalina a.k.a aimi said...

wah...mmg cun melecun.... baut masa ni blm mampu lagi.. hehehe..

~Eda Cupcakes~ said...

salam, saya nak order yg 6tier tu. Ada lagi ke? Pls email me.

edacupcakes@yahoo.com

imMa ~vOguE```~~~ said...

Salam k.mis, saya nani. Kalau nk order 7 tier cupcake stand yg bulat tu boleh lagi tak? E-mail saya ya...

sweetcuppy@gmail.com
016-5177542

È